Home   |   Over Ons   |   Goudkoers   |   Taxatie   |   Contact   |   RouteTAXATIE DOOR GOUD INKOOP ZEIST

Is uw goud echt?
We gaan ervanuit dat uw gouden sieraden echt zijn. Maar toch komt het soms voor dat we te maken hebben met doublé goud. Een goudlaagje op een ondergrond van een goedkoper metaal. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij sieraden uit vakantielanden rond de middellandse zee.

Hoeveel karaat is uw goud?
Met een toetssteen en koningsvloeistof bepalen we het goudgehalte van uw sieraad. Zuiver goud is 24 karaat. Veel voorkomende zuiverheidsgraden in Nederland zijn 14 karaat (58,3% goud), 18 karaat (75% goud).

Hoeveel gram goud heeft u?
Met een grammen weegschaal wegen we hoeveel gram uw sieraad is. Zijn er andere materialen in uw sieraad verwerkt dan schatten we dat gewicht en brengen dat in mindering. Als u daadwerkelijk uw sieraad aan ons verkoopt dan verwijderen we eerst de steen of andere materialen om zo te wegen hoeveel gram uw sieraad exact is.

De goudkoers
De goudprijs ligt hoog. Maar de goudprijs is ook afhankelijk van de actuele goudkoers. Goud Inkoop Zeist zorgt voor een betrouwbare en kostenloze taxatie. Heeft u veel goud te verkopen, dan kunnen we u een nog scherpere prijs bieden.

Wilt u uw goud verkopen?
U weet nu hoeveel karaat uw goud is. We hebben uw goud gewogen. U weet de goudprijs en dus hoeveel geld uw goud waard is. U besluit zelf of u uw goud aan ons wilt verkopen. Wilt u er nog even rustig over nadenken? Geen probleem. U kunt op ieder moment weer terugkomen. De goudkoers van dat moment geldt dan.

MOBIELE SERVICE

Wellicht vind u het onprettig om met een grote hoeveelheid goud of zilver over straat te lopen. Hiervoor bieden wij een mobiele taxatie service. Wij komen dan op afspraak bij u langs om de waarde van uw sieraden, horloge, bestek of munten te bepalen. U betaald hier niets extra's voor.

Wanneer u bij ons in de winkel bent om uw goud aan ons te verkopen is het ook mogelijk de waarde aan u over te maken. Ook in dit geval hoeft u zich niet met een groot geldbedrag op straat te begeven.

U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak via tel. nummer 06 34969767.

Mailen kan natuurlijk ook, info@goudinkoop-zeist.nl

of u kunt gebruik maken van het contactformulier

In alle gevallen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij kopen uw:

    
    

Bezoek ons:

Openingstijden:
di t/m vrij 10.00 tot 17.00u
Zaterdag     10.00 tot 15.00u
Zondag en maandag geslotenGoud Inkoop Zeist   |   Steynlaan 48b   |   3701 EH Zeist   |   T: 06 34969767   |   info@goudinkoop-zeist.nl

© Goud Inkoop Zeist