Werkwijze

Wij zijn eerlijk en transparant over wat wij u bieden

Werkwijze

We begrijpen dat het verkopen van uw gouden en zilveren kostbaarheden een weloverwogen beslissing is. En dat u er zeker van wilt zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt. Daarom zijn wij eerlijk en transparant over wat wij u bieden.

U kunt bij ons terecht zonder afspraak.
Hierdoor kan het gebeuren dat u soms even moet wachten omdat wij nog met een andere cliënt bezig zijn.

Voor taxatie van uw goederen stellen wij eerst het karaat en gewicht vast. Vervolgens doen wij een bod aan de hand van de actuele koers van dat moment. Dit gebeurt allemaal waar u bij bent, bij ons geen donkere achterkamertjes maar alles open en bloot in uw zicht.

Bent u tevreden met ons bod is het mogelijk direct tot verkoop over te gaan. Betaling kan naar uw wens per bank of contant. Er gaat bij ons niemand de deur uit voordat alles betaald is en u het geld op uw rekening of in de portefeuille heeft.

Wilt u nog even nadenken, overleggen of voor een second opinion bij een collega goudinkoper of juwelier langs gaan is dit natuurlijk geen probleem.
Wij hebben graag dat u met een fijn gevoel uw goud of zilver verkoop en willen niet dat u achteraf spijt krijgt. Dus neem uw tijd!

Inkoopprijzen

U bent natuurlijk naar de beste prijs voor uw goud en zilver op zoek.
Wij bieden de hoogste prijzen in de regio maar zijn wel eerlijk….. en u zult begrijpen dat er een marge gerekend moet worden. Goud smelten kost geld, reclame, huur en salaris ook.
Toch kunnen wij u hoge prijzen bieden omdat wij geen duur pand hebben, geen personeel hebben en niet afdragen aan een concern omdat wij een zelfstandig goudinkoop kantoor zijn.

Lokprijzen

Wij werken niet met prijzen op onze site gewoonweg omdat de koers per moment sterk verandert.
Pas op voor sites met zogenoemde lokprijzen!
Iedereen die edelmetalen koopt moet iets verdienen!!!
Als een goudinkoper dus adverteert met een prijs die hoger is dan de wereldmarktprijs, kunt u er zeker van zijn dat u deze koers nooit daadwerkelijk zult ontvangen. Het gaat hier om zogenaamde “lokprijzen” die mensen naar de winkel lokken, om vervolgens een veel lager bedrag uit te betalen. Of u krijgt die prijs bij sommigen alleen uitbetaald als u er nieuwe sieraden voor terugkoopt, en u krijgt bij deze handelaren een lager bedrag als u contact geld wilt zonder iets nieuws bij hen te kopen.

Bent u op zoek naar de hoogste prijs? Dan maken wij zeker een kans!!

Goud

Wij kopen goud in

Horloges

Wij kopen horloges in

Zilver

Wij kopen zilver in

Goudinkoop Zeist

Wilt u weten wat de waarde van uw oude sieraden is? Laat deze dan gratis taxeren!

Wat onze klanten zeggen over ons